Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
31 Des
Producte

Llobarro

En Jaume i la Lluïsa, de Peix Ripoll i Estera, us proposen posar un bon llobarro a la vostra taula de festes. És un peix amb molt bona relació qualitat-preu i s’adapta a tots els pressupostos. A més, la seva versatilitat el fa adequat tant per als que saben cuinar i s’arrenquen amb un all cremat o una romescada i els que no dominen tant els fogons i el fan a la planxa, per exemple obert i amb all i pebre de caiena. Us el poden oferir de mida mitjana, perquè toqui a llobarro per comensal, o de mida més gran, en funció del número de persones que tingueu per al dinar de Cap d’Any, tot i que en aquest cas cal encarregar-lo perquè sempre depèn del que el proveïdor té disponible.

Si complicar-vos la vida a la cuina no és el vostre pla per començar l’any, en Jaume i la Lluïsa també recomanen ostres. Treballen, des de fa 6 anys, amb Guillardeau, una casa francesa que produeix ostres atlàntiques des del 1898 a prop de La Rochelle i a l’illa d’Oléron. Són del tipus Fines de Claire, no tenen res a veure amb la plana gallega, són més suaus i molt carnoses. Com que són còncaves, aguanten millor l’aigua de mar i no es moren d’un dia per l’altre (si l’ostra s’obre i perd l’aigua, es mor de seguida). La Guillardeau és una ostra que es pot menjar tot l’any, mentre que la plana no, ja que a l’estiu fa la fresa i la carn es torna tova i lletosa. Ben col·locada a la caixa i conservada en fresc, aguanta fins a dues setmanes. Recomanen menjar-les al natural, com a molt amb unes gotes de llimona per donar-li frescor, i mastegar-les per poder-les degustar i trobar-ne la textura i el sabor.

En Jaume i la Lluïsa són la cinquena generació de peixaters amb presència al mercat des del 1872 i són especialistes en peix fresc, tant de proximitat com de fora de les nostres costes. En el món real del mercat són Peix Ripoll i Estera i en el món virtual Peix.Cat, una empresa que van obrir el 2011 i que permet comprar peix i marisc online, de manera còmoda i amb una cistella totalment personalitzada.