21 Abr
Comunitat
Ben Acompanyats - Sant Jordi

Cicle d'accions amb propostes de diversos formats i temàtiques en col·laboració amb entitats, organismes i particulars de fora del mercat.
Amb motiu de Sant Jordi, parlem amb Toni Gerez, director del Castell Perelada Restaurant, del seu llibre 'L'art del formatge', amb la participació de Lluís Garcia, director de elBullifoundation, i Ferran Imedio, periodista d'El Periódico. Al final de la xerrada es farà un tastet de formatges i hi haurà l'oportunitat de comprar el llibre.
Espai Boqueria, d'11 a 12 h.
Entrada lliure. Places limitades. Pots inscriure-t'hi aquí.
També es podrà seguir per streaming.
Amb motiu de Sant Jordi, parlem amb Toni Gerez, director del Castell Perelada Restaurant, del seu llibre 'L'art del formatge', amb la participació de Lluís Garcia, director de elBullifoundation, i Ferran Imedio, periodista d'El Periódico. Al final de la xerrada es farà un tastet de formatges i hi haurà l'oportunitat de comprar el llibre.
Espai Boqueria, d'11 a 12 h.
Entrada lliure. Places limitades. Pots inscriure-t'hi aquí.
També es podrà seguir per streaming.