El programa de cuina "Qui cuina avui?" ens porta una nova proposta deliciosa amb un dels grans tresors gastronòmics de la temporada: la tòfona. En aquesta ocasió, des del mercat de la Boqueria, el cuiner Xavier Pellicer ens mostra com preparar una espiral de truita de patata amb tòfona, una recepta creativa en què no falta l’aroma inconfusible d’aquest fong tan especial.
El programa de cuina "Qui cuina avui?" ens porta al litoral català amb una recepta tradicional i saborosa: amanida de gambes de Palamós cuites amb aigua de mar, un plat que ressalta el millor dels productes del mar. En aquesta ocasió, el xef Carles Gaig ens guia pas a pas per elaborar aquesta delícia marinera, un homenatge a la cuina de proximitat i al Mediterrani combinant sabors i textures.
Aquest dijous, Líquid Boqueria ha organitzat la primera Fira del Líquid a la Boqueria, una jornada que ha posat al centre els petits elaboradors de proximitat. En aquesta primera edició, durant el matí s’han presentat els vins prèmium del celler Bielsa Ruano, i a la tarda s’ha celebrat un tast obert al públic, en el qual s’ha comptat amb 9 projectes que han col·laborat a la botiga.
El mercat de la Boqueria i el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB) treballen conjuntament per desenvolupar entorns de col·laboració per a promoure els hàbits saludables entre els nens i nenes de la ciutat.
El xef Artur Martínez, del restaurant Aurt, ens ensenya a preparar una recepta fresca i equilibrada de bacallà esqueixat amb micro porro, sobre una base cremosa de pa blanc i taronja.
Un acord innovador transforma el mercat en un espai de creixement personal i oportunitats laborals per a joves amb dificultats emocionals i de salut mental.