Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Activitats

< Tornar al llistat
29 Mar

Gastroboqueria amb Antoni Romero, del restaurant Suculent

L'Espai Boqueria acollirà aquest dissabte 1 d'abril, d'11 a 13 h, una sessió de cuina amb Antoni Romero, xef del restaurant Suculent.
Nascut a Nules (Castelló), Romero va començar a estudiar cuina el 2005 en una escola d'hostaleria de Castelló. Després de realitzar el grau superior de restauració a Lleida, va cursar les seves pràctiques a El Bulli -l'últim mes de pràctiques s'hi va incorporar com a cap de partida en carns-. També va treballar en I+D al restaurant Arzak i va fer stage a l'Akelarre. L'any 2020 es va posicionar en el número 83 a la llista dels TOP 100 xefs mundial (The Best Chefs Awards).
Toni Romero és xef del Suculent des de la seva obertura l'any 2012, al cor del Raval. El restaurant segueix la filosofia de renovar en lloc d'innovar: prepara plats tradicionals mediterranis amb idees i tècniques modernes. 

Antoni Romero ens sorprendrà amb una recepta de calçots, un canapè de crestes de gall i uns seitons en vinagre, entre altres delícies. I el millor és que les podrem degustar!
Aquesta activitat se celebra a l'Espai Boqueria en el marc del cicle Gastroboqueria, una sèrie de sessions de cuina amb grans xefs o comerciants del mercat que presenten les seves propostes gastronòmiques o els seus productes.

Entrada lliure, places limitades per ordre d'arribada. Si no hi podeu assistir presencialment, també ho podreu seguir per streaming.