Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Activitats

< Tornar al llistat
13 Mai
Gastronomia

Gastroboqueria amb Iolanda Bustos, xef biodinàmica

Aquest dissabte 13 de maig, d'11 a 13 h, celebrarem a l'Espai Boqueria una nova sessió del cicle gastronòmic Gastroboqueria. Serà el torn de Iolanda Bustos, xef biodinàmica i experta en plantes comestibles, que prepararà plats com carabassa amb calèndules i espècies xoriceres, salsa de mostassa verda salvatge amb mini patatones, tempura de fulles i flors, i trufes de xocolata, plàtan i oli amb lavanda, entre altres delícies que es podran degustar.

Iolanda Bustos és alquimista i cuinera. La seva és una cuina de coneixements i tradicions etnobotàniques, influenciada pel seu creixement en un entorn rural, a Palau-Sator (Baix Empordà), filla de mare cuinera i pare pagès.

Ha dirigit el restaurant familiar, El Racó de l’Era (Palau-Sator), i el seu propi restaurant, La Calèndula (Girona-Regencós), que va tancar el 2020 per a emprendre nous projectes.

Actualment, és xef personal i organitza experiències gastronòmiques botàniques, a més de treballar com a assessora gastronòmica d'I+D de productes alimentaris amb afegits botànics per a empreses.

Entrada lliure i gratuïta per estricte ordre d'arribada.

Si no hi pots assistir presencialment, també ho podràs seguir en streaming: https://www.youtube.com/live/zPJzlaLn8mQ?feature=share