13 Feb
Gastronomia
La Boqueria homenatja el xef Francesc Fortí
Dilluns, 13 de de febrer, de 12 a 13h, la Boqueria homenatjarà el xef Francesc Fortí, cuiner del restaurant El Racó d'en Binu (Argentona).
Aquest homenatge s'emmarca en el 'Consell de Savis', un cicle d’homenatges a figures destacades de la gastronomia i la restauració que han marcat tendència en la cuina catalana.
Francesc Fortí va inaugurar el restaurant el 1970 i va arribar a tenir dues estrelles Michelin en la dècada dels 80. Alguns dels seus plats estrella són el filet Wellington, la torrada holandesa, la pasta de full amb pebrots, els eriçons glacejats, el suflé 'glacé' de taronja... El 1982 va publicar el llibre 'Del gormand i del llamenc', on difonia tota la seva experiència culinària.
Si no hi pots assistir presencialment, també ho podràs seguir en streaming.
Si no hi pots assistir presencialment, també ho podràs seguir en streaming.