Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cerca la teva parada

“Vine al cor de Barcelona”
Som al cor de la ciutat des del 1836 i cada dia més de 200 comerciants pugem les persianes preparats per al repte d’oferir-te el bo i millor de la gastronomia local i mundial. Vine a conèixer-nos. Volem ajudar a cuidar-te amb els millors productes i ser part de la teva vida. Entra al cor de Barcelona. Tenim lloc per a tothom

Actualitat

  • Espiral de truita de patata amb tòfona
    17 Jun

    Espiral de truita de patata amb tòfona

    El programa de cuina "Qui cuina avui?" ens porta una nova proposta deliciosa amb un dels grans tresors gastronòmics de la temporada: la tòfona. En aquesta ocasió, des del mercat de la Boqueria, el cuiner Xavier Pellicer ens mostra com preparar una espiral de truita de patata amb tòfona, una recepta creativa en què no falta l’aroma inconfusible d’aquest fong tan especial.

  • Amanida de Gambes de Palamós cuites amb aigua de mar
    12 Jun

    Amanida de Gambes de Palamós cuites amb aigua de mar

    El programa de cuina "Qui cuina avui?" ens porta al litoral català amb una recepta tradicional i saborosa: amanida de gambes de Palamós cuites amb aigua de mar, un plat que ressalta el millor dels productes del mar. En aquesta ocasió, el xef Carles Gaig ens guia pas a pas per elaborar aquesta delícia marinera, un homenatge a la cuina de proximitat i al Mediterrani combinant sabors i textures. 

  • Líquid Boqueria reivindica els petits elaboradors de proximitat a la primera edició de la Fira del Líquid
    05 Jun

    Líquid Boqueria reivindica els petits elaboradors de proximitat a la primera edició de la Fira del Líquid

    Aquest dijous, Líquid Boqueria ha organitzat la primera Fira del Líquid a la Boqueria, una jornada que ha posat al centre els petits elaboradors de proximitat. En aquesta primera edició, durant el matí s’han presentat els vins prèmium del celler Bielsa Ruano, i a la tarda s’ha celebrat un tast obert al públic, en el qual s’ha comptat amb 9 projectes que han col·laborat a la botiga.

Entrevista

La simpatia que em té la gent no té preu

Joan Bayen

Bar Pinotxo

"La simpatia que em té la gent no té preu"