







Avui s'ha celebrat a l'Espai Boqueria una nova sessió del cicle ‘Gastroboqueria’ de la mà de Francisca Arroyo i Josefa Zorro, del Bar Clemen’s de la Boqueria, que han preparat croquetes de pollastre de reaprofitament.
Han començat el showcooking posant mantega a la paella i afegint-hi la ceba, que s’anirà ‘potxant’ a poc a poc perquè quedi toveta.
Per a quatre quarts de pollastre, necessitem sis cullerades de farina, nou moscada i un litre de llet. El suc del pollastre ens serveix com a caldo que intensificarà el sabor.
Quan la ceba hagi guanyat color, hi afegim el pollastre i ho triturem tot. A continuació, hi incorporem la farina, que ha de quedar ben torrada perquè no tingui gust de farina crua, i més endavant, la llet (que l’afegim en dues tongades).
Sabrem que les croquetes estan fetes quan tot es desenganxi de la paella i no se’ns enganxi a les mans.
Un cop llesta la massa, anem donant forma a les croquetes. Les podem fer més grans o més petites, al gust de cadascú!
Es podrien farcir també de formatge fent-hi un petit forat al centre o acompanyar-les, per exemple, amb patates fregides o una amanida.
Recupera la sessió al nostre canal de Youtube!