11 de novembre: tast de sakes de diferents regions
L'11 de novembre, a les 11.30 h, acollirem un nou tast de sake a l'Espai Boqueria.
Durant el tast farem un recorregut per les principals regions productores de sake per identificar les diferències. Cada regió utilitza diferents varietats d'arròs i tècniques d'elaboració, cosa que influeix en el sabor i la textura final del sake. Els diferents estils i regionalitats del sake reflecteixen la riquesa de la cultura del sake al Japó i proporcionen als amants d'aquesta beguda una gran varietat de sabors i opcions per explorar.
A través de la degustació de diferents sakes experimentareu la gran varietat d'aromes i sabors que s'obtenen en funció de la regió de producció, els ingredients i les tècniques utilitzades en el procés d'elaboració. El nostre expert sake sommelier us guiarà a la degustació perquè pugueu apreciar i identificar les notes aromàtiques i sabors de cada sake.
Aquesta activitat, organitzada pel mercat de La Boqueria i Comerjapones, compta amb la col·laboració de Casa Àsia i té com a objectiu apropar els assistents a la cultura i tradició japoneses a través de la degustació d'una acurada selecció de sakes.
La sessió estarà conduïda per Roger Ortuño, amb múltiples certificacions internacionals, director de Comerjapones.com i que ha estat condecorat fins a tres ocasions pel govern japonès per la seva tasca de difusió de la gastronomia japonesa a tot el món.
El tast de sake es desenvoluparà a l'Espai Boqueria, una sala de formació i divulgació dels productes de mercat, la cuina de proximitat i la gastronomia del nostre país.
Apunta-t'hi! https://www.atrapalo.com/actividades/cata-de-sakes-de-diferentes-regiones-mercado-de-la-boqueria_e4894292/