Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
15 Mai
Notícies

La Boqueria celebra una nova sessió del cicle “Gastroboqueria” amb Iolanda Bustos

El passat dissabte 13 de maig vam gaudir d’una nova sessió del cicle “Gastroboqueria” amb Iolanda Bustos, la xef de les flors

La Iolanda és alquimista i cuinera, i la seva cuina es basa en coneixements i tradicions etnobotàniques, influenciada pel seu creixement en un entorn rural, a Palau-Sator (Baix Empordà), filla de mare cuinera i pare pagès. Actualment, és xef personal, escriptora, comparteix els seus coneixements en showcookings, es dedica a la investigació, i organitza experiències gastronòmiques botàniques.

Els plats que va presentar durant la sessió van ser carabassa i patata amb espècies xoriceres, tempura de fulles i flors, focaccia amb flors de saüc, i mini patatones amb salsa de mostassa salvatge.

Els assistents van poder gaudir d’un tast d’aquests plats deliciosos, acompanyats amb una copa de xampanyet de saüc d’elaboració pròpia.

Si t’has quedat amb ganes d’elaborar aquests plats a casa, podeu consultar les receptes completes al seu llibre “Cuinar amb flors”.

Si no vau poder assistir-hi, podeu recuperar la sessió al nostre canal de YouTube: https://lnkd.in/dmcbPv4X