Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
05 Oct
Notícies

La Boqueria, un dels escenaris del BNEW

El nou Espai Boqueria serà un dels escenaris del BNEW-Barcelona New Economy Week, l’esdeveniment B2B totalment professional creat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) que, del 6 al 9 d’octubre, oferirà un programa d’activitats culturals i gastronòmiques per posar en valor tot el potencial de la ciutat. L’esdeveniment permetrà que els més de 8000 participants previstos segueixen online les accions a través d’un sisè canal a la plataforma digital que complementarà els canals de logística, real estate, ecommerce, indústria digital i zones econòmiques.

És d’aquest sisè canal que l’Espai Boqueria en serà escenari i acollirà algunes de les activitats gastronòmiques, amb la presència de xefs de prestigi com Eduard Xatruch (Disfrutar), Rafa Zafra (Estimar), Arnau Muñío (Direkte Boqueria) i Germán Espinosa (Fonda España), que duran a terme diversos tallers de cuina, i dels comerciants Eduard Soley, Sebas Ortiz, Eva Enguix i Josep Capdevila, que faran sessions sobre producte.

Showcooking al matí i sessió de producte a la tarda

Els xefs duran a terme un showcooking d’una hora cada matí amb el seguent calendari: dimarts dia 6, Eduard Xatruch, ‘Cuina creativa pensada per disfrutar’; dimecres dia 7, Arnau Muñío, amb ‘Mar i Muntanya, Orient i Occident’, amb receptes com ara noodles de patata a l’estil xinès amb sashimi d’escamarlans i pell de pollastre cruixent o gyoza d’ostra amb salsa de capipota. Dijous dia 8 serà el torn de Rafa Zafra i el seu ‘Culte al Mediterrani’ i divendres dia 9 Germán Espinosa se centrarà en la Cuina de Fonda del segle XXI, amb propostes com ara kokotxes de bacallà al pil-pil, pèsol del Maresme i nyoquis líquids de garoines.

Pel que fa als comerciants, el dia 6 obrirà el torn de sessions, també d’una hora i a les tardes, Josep Capdevila, de la parada Avinova, especialistes en ous, aus, foie i cacera; el dia 7 serà Eduard Soley qui presentarà algunes de les verdures que té a la seva parada, una de les més antigues del mercat. Dijous 8 d’octubre, el producte serà la carn i qui en parlarà Sebas Ortiz, de la parada Soler Capella, mentre que el peix serà el protagonista de la sessió del dia 9, que anirà a càrrec d’Eva Enguix, de la peixateria Pepi i Eva.

L’objectiu de BNEW és reactivar l’economia global i el CZFB vol donar visibiltiat a la riquesa cultural de Barcelona mitjançant la creació d’un programa de 40 hores de continguts amb les accions que es duran a terme a diversos escenaris. A més de l’Espai Boqueria, els altres són CASA SEAT i l’Estació de França.