De fàcil preparació, només posar els ingredients a la plata i que el forn ho faci tot
Pau Vidal, Maria Teresa Di Marco i Carlos Zanón van parlar sobre aquestes dues figures i la cuina siciliana en una activitat inclosa dins la 17 edició de la BCNegra.
El mercat acull una actuació adaptada de l’espectacle ‘El mar ens crida’ de la jove companyia de dansa Dancing Human.
L’Espai Boqueria va acollir la presentació de la nova edició de la mostra que torna a la presencialitat després de l’edició online de l’any passat a causa de la pandèmia de Covid19.
Per segon any consecutiu, l’Espai Boqueria acull la presentació de GastroOli DOP Terra Alta amb una sessió gastronòmica triple per difondre les característiques de l’oli d’oliva verge extra de la DOP.
Els vint números guanyadors s’emporten un sopar doble valorat en 100€ per comensal a escollir entre els restaurants Direkte Boqueria o Ca l’Isidre.
L’esdeveniment, organitzat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, busca apropar històries i receptes de persones refugiades a Catalunya.
Recepta de la xef Iolanda Bustos per al taller Boqueliciosa del Boqueria180.