18 Des
Producte
Espinacs i escarola perruqueta

A part de totes les verdures per al caldo, en Miquel, de Fruites i Verdures Germans Pascual, ha pensat tot un seguit de propostes per a un Nadal vegetarià. I com que un dels principals productes que surten dels seus camps a Sant Joan Despí i van al seu taulell de la Boqueria són els calçots, us proposa animar-vos a preparar-ne per les festes.
Suposant que una calçotada no sigui prou temptadora, té altres propostes vegetarianes, aprofitant que algunes verdures estaran en la seva temporada, com ara els espinacs –per a uns bons canelons-, les carxofes i els pèsols –per acompanyar aviram i peixos guisats-, les faves o les cols de Brussel·les, que arriben justament per Nadal i arrebossades estan boníssimes. Per als qui no es volen complicar la vida, una amanida d’escarola perruqueta, també de temporada, barrejada amb enciam full de roure i raves –si la voleu amb ingredients tradicionals- o magrana i talls de taronja i mango –si voleu posar-la al dia-, i per als que sí, col de paperina per fer farcellets de col, que porten feina però són un complement ideal per aviram petit com perdius i guatlles.
I compteu també amb les maduixes del Maresme per a les postres, que per Nadal ja n’hi ha, diu en Miquel, la família del qual porta més de 50 anys venent fruita i verdura al mercat des que va començar la seva àvia.
Suposant que una calçotada no sigui prou temptadora, té altres propostes vegetarianes, aprofitant que algunes verdures estaran en la seva temporada, com ara els espinacs –per a uns bons canelons-, les carxofes i els pèsols –per acompanyar aviram i peixos guisats-, les faves o les cols de Brussel·les, que arriben justament per Nadal i arrebossades estan boníssimes. Per als qui no es volen complicar la vida, una amanida d’escarola perruqueta, també de temporada, barrejada amb enciam full de roure i raves –si la voleu amb ingredients tradicionals- o magrana i talls de taronja i mango –si voleu posar-la al dia-, i per als que sí, col de paperina per fer farcellets de col, que porten feina però són un complement ideal per aviram petit com perdius i guatlles.
I compteu també amb les maduixes del Maresme per a les postres, que per Nadal ja n’hi ha, diu en Miquel, la família del qual porta més de 50 anys venent fruita i verdura al mercat des que va començar la seva àvia.