Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
18 Des
Producte

Espinacs i escarola perruqueta

A part de totes les verdures per al caldo, en Miquel, de Fruites i Verdures Germans Pascual, ha pensat tot un seguit de propostes per a un Nadal vegetarià. I com que un dels principals productes que surten dels seus camps a Sant Joan Despí i van al seu taulell de la Boqueria són els calçots, us proposa animar-vos a preparar-ne per les festes.

Suposant que una calçotada no sigui prou temptadora, té altres propostes vegetarianes, aprofitant que algunes verdures estaran en la seva temporada, com ara els espinacs –per a uns bons canelons-, les carxofes i els pèsols –per acompanyar aviram i peixos guisats-, les faves o les cols de Brussel·les, que arriben justament per Nadal i arrebossades estan boníssimes. Per als qui no es volen complicar la vida, una amanida d’escarola perruqueta, també de temporada, barrejada amb enciam full de roure i raves –si la voleu amb ingredients tradicionals- o magrana i talls de taronja i mango –si voleu posar-la al dia-, i per als que sí, col de paperina per fer farcellets de col, que porten feina però són un complement ideal per aviram petit com perdius i guatlles.

I compteu també amb les maduixes del Maresme per a les postres, que per Nadal ja n’hi ha, diu en Miquel, la família del qual porta més de 50 anys venent fruita i verdura al mercat des que va començar la seva àvia.