Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
17 Des
Producte

Gall de pota negra

La parada Aviram Vall-llovera posa el gall de pota negra penedesenc en el centre dels productes de Nadal. Un pollastre autòcton, criat en llibertat, que fa un pes mitjà de 2,5 a 3 quilograms, de carns meloses i gustoses, riques en proteïnes i baixes en greixos, a un preu per sobre dels 15 €/kg. És fàcil distingir-los per la seva fesomia, amb potes del color de la pissarra i plantes blanques, de plomatge negre.

Per a la Carme Vall-llovera, la tendresa de la seva carn, amb exemplars d’aproximadament quatre mesos, fa que sigui un pollastre de fàcil cocció. La seva manera preferida de cuinar-lo és la tradicional, amb prunes i pinyons. Ara bé, si el que us ve de gust és un gall de prop d’un any, aleshores n’haureu de fer una cocció més llarga, d’unes bones quatre hores, sempre a foc baix i cocció lenta.

També compta per aquest Nadal amb altres propostes, com ara capons rossos i negres, gallina de pota negra, pintades, gall d’indi, sigui blanc –de granja- o negre -de pagès. I finalment, una especialitat que li agrada particularment: pollastres farcits que prepara al gust dels clients, amb presentació en forma de tall rodó. I com que parlàvem del Penedès, no ens deixem el tradicional ànec mut de Vilafranca.

Segona generacio de venedors al mercat, a la parada dels Vall-llovera també trobareu pollastre ecològic i dues classes de conill, una de les quals de criança.