Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
06 Abr
Notícies

Nova tanda d’activitats ‘Els Dilluns de la Boqueria’

Iniciem nova tanda d’activitats del programa ‘Els Dilluns de la Boqueria’, auspiciat per l’Associació de Comerciants del Mercat per acostar el producte a la ciutadania. Les sessions, programade per als mesos d’abril, maig i juny, comptaran amb comerciants del mercat que explicaran propietats i característiques dels seus productes i en donaran idees de cuina. Després de l’aturada estival, es reprendran a la tardor.

Per a les sessions d’aquests mesos comptarem amb la presència dels comerciants Keita Mady, un dels nostres pagesos, acompanyat de Laia Barri; Francesc Esteve i Imma Roquet de la parada Olives Francesc, Marc Ausiró, de la parada Fruites Mercedes i David Gómez, de la parada Formatgeria Forés, que estarà acompanyat per Imma Roquet, d’Olives Francesc.

Sessions de primavera

Com en les passades edicions, les sessions, que es completen amb un tast, es duen a terme de 18 a 20 h, són obertes al públic en general, de caràcter gratuït, amb places limitades i inscripció prèvia per correu electrònic a elmercatdelaboqueria@gmail.com Per saber les dates d’inscripció, consulteu la secció d’agenda del nostre web.

Començaran el pròxim 15 d’abril d’acord amb el següent calendari:

15 d’abril, Cuina de Mali, amb Laia Barri i Keita Mady, un dels nostres pagesos. La sessió girarà al voltant de dos productes, l’okra i el cacauet, amb els quals cuinaran diversos plats com el ‘tiga ilale’, un aperitiu de cacauet bullit. Hi pot haver alguna sorpresa més.

6 de maig, Cuina amb olives i conserves, amb Francesc Esteve i Imma Roquet, d’Olives Francesc. La sessió mostrarà que olives i conserves es poden menjar de manera molt diferent a l’habitual, com per exemple amb un arròs. Hi haurà també un postre sorpresa.

20 de maig, Sucs saludables amb Marc Ausiró, de Fruites Mercedes. A la sessió es parlarà de les propietats i beneficis de fruites i verdures liquades i en suc i es tastaran 3 sucs vegetals i un amb fruita.

17 de juny, Plats de revetlla, amb David Gómez, de Formatgeria Forés, i Imma Roquet, d’Olives Francesc. La sessió girarà al voltant de les revetlles d’estiu i proposarà una sèrie de plats de festa fàcils i ràpids de preparar.

‘Els dilluns de la Boqueria’ estan en marxa des de l’any 2017 i s’hi han fet sessions tan variades com un taller de creació de centres de Nadal amb la florista Carme Romero, un sobre ostres amb Huîtres Amélie, un de nens i cuina amb la gastrobloguera Sílvia ‘Nuni Cuinetes’ Soto, una conversa sobre productes autòctons i de fora amb els bloguers Gabriela i Godo, de Los Foodistas, i el xef Quim Márquez, un maridatge amb vins DO Penedès, un tast d’olis de mà d’Oleum Flumen, Olives Francesc, Barrachina Meat&Burguer i el pastisser Christian Escribà o la presentació de productes CANPORK, la divisió d’innovació de Mas Gourmets.

Per més informació, consulteu la nostra secció d'agenda.