Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
05 Jul
Producte

Sorell

El sorell és un peix blau de mida mitjana que es diferencia d’altres espècies per una línia contínua de color groc-verdós de cap a cua pels dos laterals. Com a peix blau té gran quantitat de greixos insaturats, en especial omega 3, vitamines A, B i D i és ric en minerals com el iode i el potassi.

Com tot el peix blau, no accepta massa bé la congelació, per tant un cop comprat l’heu de guardar a la nevera i consumir-lo com a molt tard l’endemà de la compra. A l’hora de cuinar-lo, i tot i la seva poca fama gastronòmica, el sorell accepta moltes elaboracions: des d’un fumet molt gustós –que s’ha de consumir ràpidament ja que els brous elaborats amb peix blau, com que són tant rics en greixos insaturats, es tornen rancis molt ràpidament- per fer una sopa o un arròs, fins a fregir-lo enfarinat, fer-lo al forn o fins i tot en escabetx.