20 Jul
Recepta
Caneló de carbassó i tomàquet rostit

Ingredients: 2 carbassons, 4 tomàquets de ramellet, 2 grans d’all, 100 g d’olives d’Aragó sense pinyol, 200 g de formatge de cabra, 400 ml d’aigua i oli d’oliva.
Preparació: Amb una mandolina talla el carbassó a làmines allargades i cou-les en aigua bullent durant 30 segons. Retira-les i deixa-les refredar.
Talla els tomàquets per la meitat i cou-los al forn a 190 graus durant 20 minuts juntament amb els alls trinxats i un raig d’oli.
Estira les làmines de carbassó i col·loca-les les unes sobre les altres. Disposa el tomàquet, les olives i el formatge en un extrem. Enrotlla el carbasó tot formant un caneló i escalfal’l al forn durant 2-3 minuts. Rega’l amb un raig d’oli i ja el pots servir.
Recepta de Cal Neguit, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide
Preparació: Amb una mandolina talla el carbassó a làmines allargades i cou-les en aigua bullent durant 30 segons. Retira-les i deixa-les refredar.
Talla els tomàquets per la meitat i cou-los al forn a 190 graus durant 20 minuts juntament amb els alls trinxats i un raig d’oli.
Estira les làmines de carbassó i col·loca-les les unes sobre les altres. Disposa el tomàquet, les olives i el formatge en un extrem. Enrotlla el carbasó tot formant un caneló i escalfal’l al forn durant 2-3 minuts. Rega’l amb un raig d’oli i ja el pots servir.
Recepta de Cal Neguit, del llibre Boqueria Gourmand, de Jordi Mas i Òscar Ubide