Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Actualitat

< Tornar al llistat
16 Des
Recepta

Xai farcit amb músic i salsa de torró

Ingredients: 1 cuixa de xai desossada, 100 g de prunes, 50 g de panses, 50 pinyons, 100 g d’orellanes de préssec, cervesa, oli d’oliva, sal i pebre mòlt.

Per a la salsa: 2 cebes, 1 pebrot vermell, 1/3 de barra de torró de Xixona i oli.

Preparació: Farceix la cuixa de xai desossada amb les prunes, les panses, els pinyons i les orellanes, lliga-la amb fil de cuina de manera que el farcit no se surti durant la cocció.

Escalfa el forn a 170 graus. Condimenta la cuixa amb oli, sal i pebre, ruixa-la amb cervesa i enforna-la. Deixa-la coure 1 hora aproxidament. Un cop cuita, deixa-la refredar i talla-la a rodelles.

Per fer la salsa, renta les cebes i el pebrot, talla’ls i fregeix-los. Un cop fregits, incorpora-hi el tros de barra de torró i tritura-ho tot. Aboca la salsa per damunt dels talls de cuixa farcits, fica-ho un altre cop al forn 3 minuts per donar-li escalfor i ja ho pots servir.

Recepta de Frutas y Verduras C. Navarro, del llibre La cuina de la Boqueria, d’Àngel Peix i Jordi Anglí