Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informacióAcceptar
Del maig al desembre, l’Espai Boqueria acollirà tastos de sake perquè els participants aprenguin a valorar i tastar sakes com a autèntics professionals
El Mercat de la Boqueria i ComerJapones, en col·laboració amb Casa Àsia, s'uneixen per oferir un seguit de tasts de sake que es duran a terme del maig al desembre, amb l’objectiu d’acostar als assistents la cultura i tradicions japoneses
Iolanda Bustos, la xef de les flors, és alquimista i cuinera, i la seva cuina es basa en coneixements i tradicions etnobotàniques, influenciada pel seu creixement en un entorn rural.
Avui s’ha presentat la figura de Bayén al Nou Museu de Cera de Barcelona, una obra que va ser encarregada fa sis mesos per l’Associació de Comerciants de la Boqueria per retre homenatge al Pinotxo