Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informacióAcceptar
Aquest mes de febrer, el restaurant celebrarà 53 anys. Fortí encara segueix davant dels fogons oferint les seves famoses ostres al champagne, la pasta de full amb pebrots, el llobarro a la papillota, el filet Wellington o el soufflé 'glacé' de taronja.
Durant l'esdeveniment, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 de gener, s’inaugurarà l’Espai Josep Lladonosa, una sala de cuina i d'exposició a Sant Vicenç dels Horts a partir de l’obra que el cuiner ha llegat a l’Ajuntament
Els vint números guanyadors s’emporten un sopar per a dues persones valorat en 100€ per comensal a escollir entre els restaurants Direkte Boqueria o Ca l’Isidre.
El 5 de desembre arrenca la setena edició de la campanya de Nadal amb una gràfica que s’ha donat a conèixer el 29 de novembre en un acte a l’Escola Massana